Leren duiken in Eindhoven!
Ervaar het onderwaterleven met Lutra Duiken

Zwemvereniging de Eindhovense Watervrienden

Introductieduik

Wil je eens ervaren hoe het is om onder water te ademen? Of zoek je een leuke activiteit voor vrienden of collega’s? Misschien wil je wel een origineel cadeau geven aan iemand die alles al heeft. Of misschien ben je wel geïnteresseerd om te leren duiken in Eindhoven? Dan ben je bij Lutra Duiken aan het juiste adres.

Voor slechts €20,- bieden wij een introductieduik aan waarbij je eerst een theorieles krijgt en vervolgens onder begeleiding een duik maakt in ons zwembad. Je hoeft geen ervaring te hebben en je hoeft geen dure uitrusting aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt, is een goede gezondheid, een zwemdiploma B en een minimumleeftijd van 10 jaar.

Het is niet alleen een leuke activiteit om samen met vrienden of collega’s te doen, maar ook een origineel cadeau voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. En voor bedrijven is het een leuke manier om de teamspirit te versterken tijdens een bedrijfsuitje.

Als je geïnteresseerd bent om te leren duiken in Eindhoven, bieden wij ook verschillende cursussen aan voor beginners en gevorderden. Onze ervaren PADI instructeurs staan klaar om je alles te leren over het duiken en het onderwaterleven.

Wacht niet langer en neem contact op met Lutra Duiken voor meer informatie over onze introductieduik of onze cursussen. Ontdek zelf hoe het is om onder water te ademen en maak kennis met de wonderlijke wereld onder de zeespiegel.

Over Lutra Duiken

Commissie Lutra Duiken is sinds 2022 onderdeel van de Eindhovense Watervrienden. We zijn echter in 1965 begonnen als N.V.O.S. Lutra en daarmee een van de oudste duikverenigingen van Nederland. Onze oprichters waren zeer gepassioneerd en erg enthousiast over duiken en hadden onder andere in Indonesië al onderwater ervaring opgedaan en wilde ook duiken in Eindhoven en Zeeland. Duiken was een nieuwe sport die nog ontdekt moest worden wat risico’s en uitdagingen zorgde.​

Die tijd ligt ver achter ons maar de passie van weleer is er bij ons nog steeds en die willen net als onze kennis en ervaring graag delen met anderen. Op deze website vind je daarom meer informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe je lid kunt worden van onze duikclub. Wij vinden het belangrijk om onder en boven water te genieten en plezier te maken. Net als onze oprichters vinden we echter dat het duiken eerst en vooral op een veilige en verantwoorde manier moet. ​

Zwembad Ir. Ottenbad
Vijfkamplaan 12
5624 EB Eindhoven

Wanneer duiken wij?
Dinsdag tussen 21:45 – 22.30 uur
vrijdag tussen 19:00 – 20.00 uur

Contact
Mail commissie Lutra Duiken

leren duiken in Eindhoven