Zwemvereniging de Eindhovense Watervrienden

Jeugdcommissie 

De jeugdcommissie van de Eindhovense Watervrienden organiseren allerlei leuke activiteiten voor de jeugd van de vereniging.

De kampen
In het voor- en najaar organiseert de Jeugdcommissie een kamp. Deze kampen zijn voor leden van 6 tot en met 14 jaar.

Tijdens het voorjaarskamp staat er altijd een thema centraal. Afgelopen jaren waren dat o.a. het mysterie van de magische kast, de bokkenrijders en hotel op stelten.

Het najaarskamp is een kamp met een wedstrijdelement. Verschillende groepen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verdienen; het kamp heet dan ook wel ‘het puntenkamp’. Het gehele weekend draait dus om snelheid, slimheid, doorzettingsvermogen. Wie dit aan het einde van het kamp het meest heeft laten zien en dus de meeste punten heeft verdiend, wint het kamp.

Overige activiteiten
Naast de kampen organiseert de jeugdcommissie eens in de twee jaar een activiteit voor de gehele vereniging en regelen en begeleiden zij het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

“Tijdens de activiteiten zorgen wij als jeugdcommissie dat alles goed en veilig verloopt en zorgen we voor de uitleg en uitvoer van de spelen. In bijna ieder zwembad zijn leden van de jeugdcommissie aanwezig, de gastvrouwen of de train(st)ers weten ons te vinden. Zij kunnen je altijd doorsturen naar een van ons.”