Vrijwilliger worden

De Eindhovense Watervrienden

Wil jij vrijwilliger worden bij
De Eindhovense Watervrienden?

De Eindhovense-Watervrienden is een vereniging die 100% gedragen word door haar vrijwilligers. De vrijwilligers besturen de vereniging, regelen alles achter de schermen en verzorgen de lessen en de trainingen. Allemaal werken we samen om sporten en zwemonderwijs voor iedereen mogelijk te maken waarbij het plezier in zwemmen bij ons voorop staat!

Voor allerlei zwemactiviteiten kan je terecht bij de Eindhovense-watervrienden. Diploma zwemmen, trimzwemmen, wedstrijdzwemmen, synchroon zwemmen en sinds 2021 ook Uniek zwemmen.

Als vereniging bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen deze disciplines. Wil je zweminstructeur of trainer worden, dan verzorgen wij de opleiding daarvoor! Daarnaast kan je bij ons ook je EHBO en zwemmend-redden-zwembaden certificaat behalen.

Ook al zwemmen we allemaal op verschillende dagen en in verschillende baden, ieder jaar komen we met alle vrijwilligers samen voor een leuke functionarissen dag. En ook zien we elkaar bij andere activiteiten, zoals de kampen die verzorgt worden door de Jeugdcommissie.

We bestaan al meer dan 60jaar en dat is allemaal te danken aan onze vrijwilligers en leden! De reden waarom we al zo lang kunnen bestaan is omdat de watervrienden een gezellige en plezierig plek is om samen te komen. Er ontstaan hechte vriendschappen en veel vrijwilligers zien elkaar ook buiten het zwembad. Sommigen vinden het zo leuk dat ze ook nog een functie bekleden binnen een commissie of zelfs in het bestuur. De Wedstrijdploeg en de Synchroon ploeg organiseren jaarlijks hun WP of SC dag, waarbij ze allerlei leuken avonturen beleven. Onze zweminstructeurs organiseren een BBQ of een commissie een commissie-uitje.

“ Er is niks zo mooi als iemand te helpen iets te leren, en te delen
in de trots van het succes!”

Noud Holshuijsen

 

Vacatures

Assistent Zweminstructeur

Wil je graag leren lesgeven, maar heb je nog geen diploma’s. Dan is dit iets voor jou!
Als nieuwe instructeur start je als assistent van een gediplomeerde instructeur en verzorg je samen zwemlessen.

Wat ga je doen?

De instructeur bereid de zwemlessen voor. Samen met de instructeur geef je de les.
Je helpt niet alleen bij het ondersteunen van de instructeur maar gaat zelf ook leerlingen begeleiden en helpen het zwemmen
te leren.

Wanneer?

Maandagavond tussen: 19:00 – 21:00 uur
Dinsdagavond tussen: 19:15 – 20:30 uur

Klusjes

In het verlengde van het initiatief van de Gemeenten Eindhoven: Jijdoet040, introduceren wij nu ook bij de Eindhovense Watervrienden: Klusjes! Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger, maar alleen wanneer het jóu uitkomt? Check dan met enige regelmaat deze pagina en onze social media kanalen om te zien waar jij ons mee kan helpen!

Klusje voor de PR commissie:
opmaken van folder materiaal
Om onze club beter onder de aandacht te kunnen brengen van de bezoekers
(na corona) van de zwembaden zoeken we iemand die een folder kan ontwerpen voor in de baden. Ervaring met dtp-werk is fijn!

Lorem Ipsum

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Lorem Ipsum
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Lorem Ipsum
dipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore mag

“ Er is niks zo mooi als iemand te helpen iets te leren, en te delen
in de trots van het succes!”

Noud Holshuijsen

 

.