ONTDEK DE WONDEREN VAN HET DUIKEN IN EINDHOVEN BIJ LUTRA 

Zwemvereniging de Eindhovense Watervrienden

Welkom bij Lutra Duiken

Lutra Duiken, opgericht in 1965, is een van de oudste duikverenigingen van Nederland en sinds 2022 onderdeel van de Eindhovense Watervrienden. Met onze passie en uitgebreide kennis en ervaring willen wij deze bijzondere sport graag met anderen delen. Bij ons staat veiligheid en verantwoord duiken voorop, maar plezier en genieten zijn minstens zo belangrijk.

Introductieduik: de perfecte kennismaking met de duiksport

Ben je benieuwd naar de onderwaterwereld en wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen? Dan is onze introductieduik de ideale manier om kennis te maken met het duiken. Voor slechts €20,- bieden wij deze unieke ervaring aan, waarbij je eerst een theorieles krijgt en vervolgens onder begeleiding een duik maakt in het zwembad. Ervaring is niet vereist, je hoeft geen dure uitrusting aan te schaffen en het enige wat je nodig hebt is een goede gezondheid, een zwemdiploma B en een minimumleeftijd van 10 jaar.

Een introductieduik is een leuke activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Of geef het cadeau voor iemand zijn verjaardag! Bovendien is het voor bedrijven een uitstekende manier om de teamspirit te versterken tijdens een bedrijfsuitje.

Leer duiken in Eindhoven met onze cursussen

Ben je na de introductieduik enthousiast geworden en wil je meer leren? Dan bieden wij verschillende cursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren PADI-instructeurs staan klaar om je alles te leren over het duiken en het onderwaterleven. Tijdens de cursussen wordt er aandacht besteed aan de theoretische kennis en het praktisch toepassen daarvan. Na het behalen van de cursus ben je in staat om veilig en zelfstandig te duiken. Lees hier meer over de opleidingen die wij aanbieden.

Lid worden van Lutra Duiken

Om de cursussen te kunnen volgen moet je lid zijn van de Eindhovense Watervrienden.  Als lid kun je niet alleen de cursussen volgen maar ook gebruikmaken van onze faciliteiten en kun je, je inschrijven voor onze duikactiviteiten en evenementen. Als duikvereniging organiseren wij regelmatig duiktrips in binnen- en buitenland en heb je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze introductieduik, cursussen of lidmaatschap? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze vereniging en mogelijkheden. Ontdek zelf hoe het is om onder water te ademen en maak kennis met de prachtige onderwaterwereld!

Zwembad Ir. Ottenbad
Vijfkamplaan 12
5624 EB Eindhoven

Wanneer duiken wij?
Dinsdag tussen 21:45 – 22.30 uur
vrijdag tussen 19:00 – 20.00 uur

Contact
Mail commissie Lutra Duiken

leren duiken in Eindhoven