Vaderdag komt eraan! Heb je nog geen cadeautje? No problem! wij hebben een lijstje met cadeautips samengesteld die perfect zijn voor vaders die houden van zwemmen.

Introductieduik bij de Commissie Lutra van de Eindhovense Watervrienden:
Geef je vader een unieke ervaring door hem een introductieduik te geven bij de Commissie Lutra Duiken van de Eindhovense Watervrienden. Het is een geweldige kans voor je vader om kennis te maken met de onderwaterwereld. Lees er hier alles over

Zwembril:
Een zwembril is een must-have voor elke zwemmer. Het beschermt de ogen tegen chloor en zorgt voor een helder zicht onder water. Kies een zwembril met UV-bescherming voor extra veiligheid. Je kunt zelfs overwegen om een gepersonaliseerde zwembril te laten maken met zijn initialen, favoriete kleur of op sterkte.

Zwemvliezen:
Help je vader om zijn zwemprestaties naar een hoger niveau te tillen met een paar hoogwaardige zwemvliezen. Zwemvliezen versterken de beenspieren en verbeteren de snelheid en techniek in het water. Ze zijn perfect voor zowel recreatief zwemmen als voor de fanatieke zwemmer. Kies een paar dat comfortabel zit en gemaakt is van duurzaam materiaal.

Zwembroek:
Een nieuwe zwembroek is altijd een top cadeau. Er zijn verschillende zwembroeken uit te kiezen, afhankelijk van de voorkeur van je vader. Ga voor een sportief model voor de fanatieke zwemmer of een trendy zwemshort voor vaders die stijl hebben. Z

Met deze cadeautips kun je je vader op een speciale manier bedanken. Of hij nu een fanatieke zwemmer is of gewoon graag ontspant in het water.