Afgelopen zondag 15 januari was het zo ver, de tweede LZC in Helmond! Rond een uur of twaalf heeft een groep zwemmer zich verzameld op de parkeerplaats van de Tongelreep in Eindhoven. Gezamenlijk zijn we naar het zwembad in Helmond gereden. De wedstrijd was extra gezellig doordat alle trainers aanwezig waren; Judith, Emile en Justine als coach. Karin en Annie als official en Nazar als zwemmer. 

Eenmaal aangekomen in Helmond zijn de trainers nog druk bezig geweest met het doorgeven van de veranderingen door enkele afmeldingen. Met dank aan onder andere Bruno, die op het laatste moment nog is gekomen als vervanging, hebben we toch zoveel mogelijk afstanden kunnen zwemmen! 

Loïs en Miruna mochten het spits afbijten door te starten met de 200 vrije slag. De afstanden die daarna volgende waren onder andere de 100 meter wisselslag en 100 meter schoolslag voor de groep van Judith, Nazar en Emile. Voor de oudere zwemmers onder ons volgende de 200 meter vrije slag, de 100 meter schoolslag en de 100 meter vlinderslag. Jhoëll heeft mogen stralen op de 50 meter rugcrawl en de 50 meter borstcrawl. 

De wedstrijd eindigde zoals gewoonlijk met een grote estafette waar iedereen enthousiast mee aanmoedigde! 

Wij, als trainers, hebben genoten van de wedstrijd en willen alle zwemmers bedanken voor hun inzet en alle ouders voor de aanmoediging!

Annie, Emile, Judith, Justine, Karin en Nazar

Link naar de uitslag