Afgelopen donderdag, 2 februari, was een speciale “trainingsavond”. 

Groep 1 had van 19.00 tot 20.00 uur gewoon training in ons eigen zwembad. Maar omdat alle overige trainers aanwezig waren in Helmond heeft Justine in haar eentje alle aanwezige zwemmers training gegeven.

Groep 2 was om 18.45 uur aanwezig in het zwembad in Helmond, hier organiseerde de Helmondse Watervrienden een limietwedstrijd. De aanwezige zwemmers hadden zich voor diverse afstanden ingeschreven, sommige zwommen zelfs voor de eerste keer 200 meters. Gianny de jongste zwemmer is Helmond, zwom bij onze vereniging voor het eerst 100 meters, heel goed gedaan Gianny. Er werden hele goede tijden gezwommen, we mochten zelfs een paar PR’s noteren. Het was een gezellige en soepel lopende wedstrijd. Iedereen gefeliciteerd met jullie mooi prestaties.

En dan nog groep 3; 6 zwemmers (Aniek, Ivan, Jeroen, Lena, Stan en Thymara) + een vader (Onno) + Emile moesten op voor het official praktijkexamen tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris. Op donderdag 26 januari had iedereen, met uitzondering van Thymara, het theorie examen al gehaald. Thymara was toen afwezig en heeft het theorie examen voor de wedstrijd nog gemaakt en gehaald. Tijdens het praktijkexamen werd gecontroleerd door de examinatoren of de officials op de juiste manier de tijden klokte en controleerde of de slagen en keerpunten goed werden uitgevoerd. Vol trots kunnen wij jullie laten weten dat iedereen is geslaagd.

Wij willen hierbij ook Karin bedanken voor het feit dat zij de examenkandidaten zo goed heeft opgeleid en begeleid zodat zij allemaal zijn geslaagd.

Via deze link de uitslag van de limietwedstrijd.

Met vriendelijke groet,

Annie Berkhoff

Wedstrijdgroep