Niet alleen wij als vereniging zijn trots op al onze vrijwilligers, ook de gemeente Eindhoven waardeert het enorm dat mensen zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Hiervoor heeft de gemeente Eindhoven: Eindhoven Waardeert, in het leven geroepen. “Om vrijwilliger in Eindhoven te waarderen voor het werk dat zij doen is er Eindhoven Waardeert: leuke kortingen en acties waar alle actieve burgers in Eindhoven gebruik van kunnen maken”. Je kunt gebruikmaken van een divers aanbod aan kortingen en acties. Het gaat om producten, sport- en recreatieve activiteiten, workshops en deskundigheidsbevordering.
TIP! Je kunt er een gratis passe-partout mee aanvragen voor het zwembad en het ijssportcentrum.

Hoe werkt Eindhoven Waardeert
Maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties in Eindhoven bieden tal van producten, leuke activiteiten of workshops aan. Geregistreerde vrijwilligers, mantelzorgers en anderszins actieve burgers kunnen de actiecoupons downloaden die te vinden zijn op de pagina ‘Acties en kortingen’.

Beperkte acties
Van deze beperkte acties mag je 4 keer per jaar gebruikmaken. Je krijgt hiervoor 4 ‘credits’. De credits zijn geldig van10 november 2015 t/m 9 november 2016. Op 10 november 2016 start je weer opnieuw met 4 credits.

Doorlopende acties
Van deze acties mag je onbeperkt gebruikmaken. Het kost je geen credit.

Last-minute-acties
Deze worden gecommuniceerd via een extra nieuwsbrief, dus zorg dat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Voor deze acties geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je hoort het via de nieuwsbrief en je meldt je aan via Eindhoven Waardeert. Deze acties kosten je een credit!

Het hele jaar door worden nieuwe acties aangeboden, dus kijk regelmatig op de website. Elke 2 maanden ontvang je een nieuwsbrief met alle lopende en nieuwe acties van de komende maanden. Dus wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen, zorg dan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Hoe doe je mee?
Je kunt alle acties bekijken. Als je gebruik wilt maken van een actie moet je wel geregistreerd zijn.

Ben je nog niet geregistreerd, ga dan als volgt te werk: ga naar: wwww.eindhovendoet.nl. Klik op de knop ‘inloggen’ rechtsboven in je scherm. Kies vervolgens voor de optie ‘ik ben een nieuwe gebruiker’. Vul je e-mailadres in en zet een vinkje voor: ik ben actief vrijwillger/mantelzorger en ik wil een kortingspas aanvragen en ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Vul vervolgens de gegevens in die gevraagd worden en je bent klaar. Er wordt een wachtwoord gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres, waarmee je kunt inloggen als je deel wilt nemen aan een workshop.

Lukt het niet, neem dan gerust contact op via service@eindhovendoet.nl of via telefoonnummer (040) 2193399. zij helpen je graag verder.

Ben je al geregistreerd bij Eindhoven Doet, log dan in met je eigen account en check of je je hebt aangemeld voor de Kortingspas.

Vrijwilligers en actieve burgers krijgen na registratie een (nieuwe) kortingspas toegestuurd. Mantelzorgers kunnen gebruik blijven maken van hun eigen kortingspas voor mantelzorgers.

Let op: de registratie vindt plaats op basis van een e-mailadres. Per e-mailadres kan maar 1 persoon aangemeld worden!

Eenmaal aangemeld of ingelogd, kun je de actiecoupon van de betreffende actie downloaden. Op vertoon van deze coupon en je kortingspas kun je de actie verzilveren. Wil je zien welke acties je geactiveerd hebt, kijk dan in je account. Credits die eenmaal zijn afgeschreven, kunnen we niet meer terugzetten.