Beste (jeugdige) Watervrienden,

Op dit moment zijn de ISL wedstrijden in Eindhoven, sommigen van jullie zwemmen daarom ook tijdelijk op een andere locatie. Helaas kunnen we niet naar de wedstrijden toe ivm Corona, maar er komt wel een wereldtopper naar ons toe!

22 November komt Maxime Rooney naar het Ir. Ottenbad toe. Hij heeft samen met zijn teamgenoten het junioren wereldrecord 4x200m vrije slag estafette gebroken!

Hij komt voor onze junioren, er is de mogelijkheid om hem vragen te stellen,een handtekening te vragen of samen op de foto te gaan (op Corona veilige afstand). Hij komt om 19:30 uur en blijft maximaal tot 20.30 uur.

Alle zwemmers van de Eindhovense Watervrienden die jonger zijn dan 18 jaar zijn van harte welkom om hem te ontmoeten in het Ir. Ottenbad.

Zwem je zelf niet op dat moment in het Ir. Ottenbad, dan kan je op vertoon van je pasje of in je Watervrienden shirt om 19:20 uur naar binnen toe (neem wel je slippers mee).

Zwem je zelf wel op de maandagavond in het Ir. Ottenbad?

  • Kinderen die van 19:30-19:40 zwemmen zullen vanaf 19:40 aansluiten
  • Kinderen die van 19:40-20:20 zwemmen kunnen dus eerder naar binnen toe om om te kleden, een foto momentje te hebben en een handtekening te vragen. Daarna kunnen ze weer zwemmen.

Tot straks!

Jeroen van der Meulen
Jullie Voorzitter