De FaillissementsVerzekering.nl is sponsor van de Eindhovense Watervrienden. Oprichter en eigenaar Jeroen Schellekens is tevens lid van onze club. Hieronder stelt hij zijn bedrijf kort aan u voor:

De FaillissementsVerzekering.nl heeft als missie om BV-structuren preventief te beschermen tegen de gevolgen van een faillissement binnen de groep. Maatregelen worden preventief genomen, want als het eenmaal minder gaat, dan mag je niets meer regelen. Geen verzekering dus, maar een pakket aan juridische en economische maatregelen om er zeker van te zijn dat alles goed ingeregeld is.

Wij houden ons bezig met herstructurering, turnaround management, financieringen & zekerheden en strategie. Daarnaast leiden we in onze ‘FV Academy’ (register)accountants en belastingadviseurs op met het doel dat zij eerder in staat zullen zijn problemen te signaleren en samen met ons integrale oplossingen aan te bieden. Sinds 2015 zijn er verschillende kantoren uit de accountancy & belastingadvies die met een ‘FV licentie’ hun cliënten deze extra dienstverlening rondom preventieve faillissementsbescherming aanbieden.

Kijk voor meer informatie op:
www.FaillissementsVerzekering.nl
www.FVacademy.nl
www.FVlicentie.nl