Beste Watervrienden,

Elk jaar vindt in september de landelijke Grote Clubactie plaats. Net als vorig jaar, doet de Eindhovense Watervrienden weer mee. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Net als andere jaren worden jeugdleden beloond voor hun inzet. Per verkocht lot krijgen zij na de actie € 0,50 overgemaakt. Hoe mee je verkoopt hoe meer poen voor jou!

Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Hoe werkt het?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met 3 verkoopmethodes:
• Eenmalige machtiging
• Online verkoop
• Superlot verkoop

Eenmalige machtiging:
De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Is je lijst vol of ben je klaar met verkopen? Lever de lijst dan in bij de tafeldames en/of de trainers van de wedstrijdploeg / synchroonploeg.

Download hier de intekenlijst

Online:
Hieronder vind je een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Link: www.clubactie.nl/actie/watervrienden1

Superlot:
Een superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Dit lot is special bedoeld voor mensen met een eigen bedrijf of mensen met een zakelijk netwerk. Bied het Superlot aan als mini-sponsoring en verkoop het superlot! Daarnaast is er speciaal voor de superloten een aparte trekking. Met elk verkocht superlot maakt onze club kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.
Voor meer info neem contact op via: pr@eindhovense-watervrienden.nl

Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, als hij/zij 18 jaar of ouder is. Te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Zorg dat je lijst uiterlijk 19 november ingeleverd is zodat we alle loten voor de sluitingsdatum van 22 november kunnen registreren!

Actie!
Jeugdleden die 20 loten of meer verkopen belonen we met één *gratis entreekaartje voor een pretpark!
Je mag kiezen tussen: Avontura, Optisport of Bobbejaanland. Bij Body Worlds krijg je 50% korting.
Of bestel een 2e gratis artikel op masita.com!
* in combinatie met 1 volbetalende persoon

Kids-Verkoopwedstrijd
De Grote Clubactie stelt honderden prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van Nederland! De hoofdprijs is een Playstation 4 met een spel naar keuze. Daarnaast maak je kans op een fiets, entreekaarten voor een pretpark en vele andere prijzen. Hoe meer loten je verkoopt hoe groter de kans op leuke prijzen! Kijk voor meer informative en de actievoorwaarden op: www.kids.clubactie.nl

Tip!
Leg je lotenkopers uit dat we met het geld nieuwe materialen voor de club kunnen aanschaffen. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel plezier en succes met de verkoop!

Mocht je nog vragen hebben mail dan naar pr@eindhovense-watervrienden.nl

Poster clubactie