Beste Watervrienden,

Dit weekend hebben we de laatste zwemactiviteit van het jaar gehad😢, we hadden water in de kerstvakantie, en op zaterdagen in januari geregeld in de hoop dat we weer mochten gaan zwemmen. Helaas zit Covid19 ons weer dwars, maar het is niet anders. Zodra iets van zwemmen weer mogelijk is zullen we kijken hoe we dat kunnen inrichten. Helaas is zwemles voor diplomazwemmen op zaterdag of zondag overdag vooralsnog niet haalbaar ivm de beschikbaarheid van vrijwilligers. Meer over info volgt via deze app, de email nieuwsbrief en op onze website www.eindhovense-watervrienden.nl

De incasso van de contributie hebben we in december stopgezet, en zal ook in januari niet plaatsvinden. Mocht je de Eindhovense Watervrienden willen steunen dan kan dat door middel van een donatie. Hiervoor kun je deze link gebruiken.

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet en flexibiliteit het afgelopen jaar. En ik denk dat ik namens alle leden spreek als ik onze waardering voor jullie tomeloze inzet uitspreek.

Dan heb ik nog een positief nieuwtje: We hebben een nieuwe penningmeester, René Brummel. René is vader van een zwemster van de wedstrijdploeg, en van een vrijwilliger bij ons Uniek Zwemmen. We zijn nog steeds op zoek naar een secretaris die Erik Koenen (nu ad interim Secretaris) gaat vervangen. Heb jij interesse in de functie van secretaris? Mail dan naar: voorzitter@eindhovense-watervrienden.nl

Sommige leden zullen ivm een sociaal isolement behoefte hebben aan een vorm van contact. Let op elkaar, probeer overdag met maximaal twee personen buiten te sporten/wandelen, dat is goed voor wat afleiding en je gezondheid.

Ik wens jullie prettige feestdagen en de beste wensen voor 2022. Stay save, en hopelijk tot snel in de zwembaden.

Jeroen van der Meulen
Jullie Voorzitter