Na een aantal jaar niet deel te hebben genomen, hebben we in dit jubileumjaar weer mee gedaan aan de wedstrijd om de Strieperbokaal in Valkenswaard. Voor veel nieuwe zwemmers de kans om een keer mee te doen en voor andere zwemmers de kans om een nieuwe afstand te zwemmen op de gezelligste wedstrijd van het jaar.
Zo hebben wij als trainers het ook echt ervaren. De sfeer binnen de ploeg was gezellig!! Iedereen hielp elkaar, oud stond klaar voor jong om ze door deze spannende dag heen te leiden en jong schreeuwde oud naar de finish.

Halverwege de wedstrijd kwam de organisatie bij ons langs om aan te geven dat ze het aanmoedigen van de andere verenigingen wat miste maar dat die oranje ‘vlek’ in de hoek voldoende volume produceerde.

Als afsluiter van deze bijzondere wedstrijd waren de trainers aan de beurt. Een spannend moment en voor een aantal zwemmers een verrassend moment; de trainers estafette, en ja Karin kan ook heel hard zwemmen. Met vlag en wimpel werd de trainersestafette dan ook gewonnen! Als kers op deze wedstrijdtaart behaalde we een 3e plaats waarvoor we een prachtige beker hebben mogen ontvangen.

Groetjes,
De trainers