Beste Leden,

In april is de contributie van de vereniging geïncasseerd. Dit zullen we ook in mei gaan doen. Naast de huur van zwemwater hebben we ook andere kosten zoals bijvoorbeeld lidmaatschap van de bond. Daarnaast geeft de gemeente nog steeds geen uitsluitsel aangaande het in rekening brengen van niet geleverd zwemwater. Als gevolg hiervan waren wij genoodzaakt om april en mei te incasseren.

Wij snappen echter dat sommigen van jullie de eindjes in deze tijd aan elkaar moeten knopen, en daarom komen we met het volgende voorstel: We willen voor de maanden juni, juli en augustus geen incasso uitvoeren. We nemen daarbij een gecalculeerd financieel risico, omdat we normaal de zomermaanden wel incasseren ook al zijn we 6 weken dicht.

Daarmee kunnen we normaal de maandelijkse contributie laag houden. Echter zijn wij van mening dat indien de gemeente Eindhoven wel factureert ze onterecht niet beschikbaar badwater in rekening brengt, en dat wij de contributie voor deze drie maanden niet nodig hebben. We zullen een eventuele factuur van de gemeente Eindhoven aanvechten.

Waarom tot en met augustus? We verwachten niet dat het zwemmen voor de zomervakantie weer mogelijk wordt, en hopen dat gedurende de zomer het wel duidelijk zal worden of we na de zomervakantie wel weer kunnen zwemmen.

Normaal gaan besluiten over de contributie via de Algemene Ledenvergadering, maar deze moet fysiek plaatsvinden volgens de wet. Daarom zal één en ander zal nader toegelicht worden op onze online ledenraadpleging op 8 mei, 20:00 uur. Op deze manier willen we toch zoveel mogelijk leden betrekken bij dit besluit.

Ledenraadpleging: 8 mei om 20:00 uur
Via een Zoom Meeting https://zoom.us/j/98184152220
Meeting ID: 981 8415 2220

Probeer van tevoren uit of het bij jouw werkt, dan kun je van het begin af aan aansluiten bij de ledenraadpleging.

Stay safe, en tot 8 mei 2020.

Namens het bestuur van de Eindhovense Watervrienden,

Jeroen van der Meulen
Voorzitter