Watervrienden winnen weer in de Landelijke Zwem Kompetitie!

Gisteren was de tweede wedstrijd in de Landelijke Zwem Kompetitie. Na een lange busreis naar Lisse konden de zwemmers nog net op tijd omkleden en inzwemmen. Voor veel zwemmers gaf dit nog net even de kans om dat ene techniek puntje te oefenen waar ze niet helemaal zeker over waren. Daarna begon de wedstrijd goed met winst op de 200 vrij voor Emile en een tweede plek voor Niek. Ook voor de dames was er een goede uitslag (2e en 4e).

Na de oudste zwemmers was er tijd voor de jongste, met een uitdagende 50 meter. Voor veel zwemmers de eerste keer dat ze dit deden, knap gedaan! Ook de middelste leeftijd categorieën lieten zich van hun beste kant zien, de heren wisten hun estafettes met overmacht te winnen.

Aan het einde van de wedstrijd stonden we uiteindelijk 36 punten voor op de nummer twee, wat voor een goede sfeer zorgde in de bus. Met de film Narnia en cake van Lena was die zo voorbij.

Puntentelling wedstrijd:
Eindhoven: 331
Pijnacker: 295
Lisse: 294
Geleen: 248
Apeldoorn: 231

Tussenstand na twee wedstrijden:
Eindhoven: 658
Pijnacker: 597
Lisse: 556
Geleen: 505
Apeldoorn: 479

Er zijn ook weer twee clubrecords gesneuveld! Extra speciaal is het clubrecord van Miruna op de 50 meter rugcrawl, het oude record was het oudste record in onze boeken en dateert uit 1985, Miruna gefeliciteerd!

De eerst volgende wedstrijd is in eigen bad (21 februari), hiervoor hebben jullie al een uitnodiging gehad. Nodig al je supporters uit!

Abby, Annie, Claudia, Emile, Harry, Karin en Tom