We gaan nog meer zwemmen!!

Het nieuwe zwemprotocol is uit, en vanaf 7 juni kunnen we alle zwemmers van de Eindhovense Watervrienden weer laten zwemmen. Ik ben hier ontzettend blij mee, laten we hopen dat het zo zal blijven.

De SC en WP communiceren met hun zwemmers via de WhatsApp groepen van de commissies. We mogen nu met meer zwemmers in het water!

Ook de zwemles voor volwassenen, vrije baan en baantjeszwemmen mag weer starten!
Dit betekent:
• Als alle zwemmers onder de 18 jaar zijn is er geen beperking in de aantallen
• Als er één zwemmer 18 jaar of ouder is, mogen er nu maximaal 50 personen in één ruimte zijn
• We mogen nu ook weer aan 18+ les geven.
• 18+ trimzwemmers mogen we nu ook weer training geven.
• Thuis alvast je zwemkleding aantrekken, je verzamelt buiten voor de ingang
• We mogen nog steeds niet douchen in het zwembad
• 12+ loopt binnen met een mondkapje op (bij het zwemmen mag hij af)
• Volg binnen de looproutes en houd 1,5 meter afstand
• Ben je verkouden, niet lekker, positief getest, ziek, zwak of misselijk? Kom dan niet zwemmen.
• En nog heel veel andere maatregelen….

 

Daarom het volgende:
• Maandagavond trimzwemmers van 20:20-21:00, kunnen zich aanmelden voor het zwemmen via de volgende Whatsapp groep: EWV Trimgroep maandag 20.20 https://chat.whatsapp.com/KOE6TGPLXCNBKEctmAP1WA . Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld.. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Maandagavond trimzwemmers van 21:00-21:45, kunnen zich aanmelden voor het zwemmen via de volgende Whatsapp groep: EWV Trimgroep maandag 21.00 https://chat.whatsapp.com/KpLrGrsOOQwK7gG7cxB5Rl Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Voor trimzwemmen op de dinsdagavond (beide uren) kun je jezelf aanmelden voor het zwemmen via de Whatsappgroep EWV Trimgroep dinsdag https://chat.whatsapp.com/FLMQVAik8Z43XDRVjU25sG Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Heb je zwemles op de maandagavond, en ben je 18 jaar of ouder (ondiepe of de ABC baan), dan kun je jezelf aanmelden via de whatsapp groep: van het Trimzwemmen Maandag 20.20: https://chat.whatsapp.com/KOE6TGPLXCNBKEctmAP1WA Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Heb je zwemles op de dinsdagavond, en ben je 18 jaar of ouder (ondiepe of de ABC baan), dan kun je jezelf aanmelden via de Whatsappgroep EWV Trimgroep dinsdag https://chat.whatsapp.com/FLMQVAik8Z43XDRVjU25sG Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Zwem je in een “vrije” baan op de maandagavond in het Ir. Ottenbad? Dan ben je van harte welkom, je kunt nu ook weer in het 25 meter bad zwemmen. Ook hiervoor kan je de EWV trimgroep maandag 20.20 whatsapp groep gebruiken: https://chat.whatsapp.com/KOE6TGPLXCNBKEctmAP1WA. Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Zwem je bij het Meer bewegen voor ouderen op de dinsdagavond, dan ben je ook weer van harte welkom! Aanmelden kan via de Whatsappgroep EWV Trimgroep dinsdag https://chat.whatsapp.com/FLMQVAik8Z43XDRVjU25sG onder vermelding van “Warme Bak”. Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld, en of er voor je plaats is. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.

• Vrijdagavond zwemmen we voor leden van 16 jaar en ouder ook in het buitenbad van het Ir. Ottenbad. Het water is ongeveer 20 graden, als de zon schijnt zelf iets warmer. Wil je hieraan meedoen, dan is ook hiervoor een Appgroep: EWV Buitenzwemmen https://chat.whatsapp.com/KrmLAIP7b8EFBcdDWNaczR . Via deze appgroep worden ook de protocollen gedeeld, en of er voor je plaats is. Je moet je elke week opnieuw aanmelden.
In verband met de watertemperatuur in heet buitenbad is een badmuts verplicht. Sommige zwemmers hebben ook een wetsuit aan (met lange/korte mouwen en pijpen). Wij zorgen voor warme thee op de kant.

Bovenstaande mogelijkheden voor het zwemmen gaan in per maandag 7 juni 2021

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn dan kunnen jullie altijd vragen stellen via voorzitter@eindhovense-watervrienden.nl, of via mijn telefoonnummer (06-55783851, liefst niet overdag, want dan werk ik).

 

Nu kan het zijn dat niet iedereen deze nieuwsbrief krijgt, of het bericht leest op de verschillende Whatsappgroepen, onze website en facebook pagina. Denk je iemand te kennen waar dit van toepassing is? Deel dit bericht dan AUB.

 

 

Met vriendelijke groet,

Jeroen van der Meulen
Jullie Voorzitter