Vorige week zondag was het weer zo ver, een wedstrijd in het kader van de Zuid competitie (weer) in Sittard. Met een bescheiden groepje gingen we er naar toe. Jammer genoeg was er één afmeldingen. Maar we hebben alles, op een paar estafettes na, kunnen zwemmen.

Voor de ene was het zijn eerste wedstrijd en voor een ander zijn laatste.
Omdat we er bij andere ploegen ook wijzigingen waren begon de wedstrijd 15 minuten later. Vooral voor onze nieuwelingen was het spannend, maar ondanks de zenuwen zetten zij een goed tijd neer.

De jury was streng deze wedstrijd en daarom zijn er helaas ook enkele diskwalificaties gevallen. Maar de meeste zwemmers hebben hun persoonlijke tijd verbeterd en daar zijn wij als trainers erg trots op. Het fijnste was dat we daar als één team stonden en we al onze zwemmers aanmoedigde of ze nu als eerste of als laatste finishte.

Dit seizoen is er nog één wedstrijd, de sprintwedstrijd van de Zuid competitie op 10 juli in Eindhoven. Wij hopen dat jullie dan allemaal komen. Is het niet om te zwemmen dan om ons team aan te moedigen.

De uitslag van deze wedstrijd: De stand na 5 wedstrijden
1. Born 183 punten 886 punten (1e)
2. Helmond 175 punten 743 punten (2e)
3. Valkenswaard 145 punten 582 punten (3e)
4. Geleen 133 punten 511 punten (5e)
5. Eindhoven 113 punten 553 punten (4e)
6. Deurne 84 punten 307 punten (6e)
7. Tilburg 0 91 punten (7e)
8. Brunssum 0 0 punten (8e)

We staan nu op de vierde plaats en we willen natuurlijk een plaatsje hoger eindigen dus kom die laatste weken trainen en doe je best de laatste wedstrijd!